Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Inspiratie nodig voor de inrichting van je babykamer? Wat is er nu leuker dan het inrichten van de babykamer! En er zijn zo veel mogelijkheden, sferen, ideeën, kleuren en stijlen. Kortom tijd om inspiratie op te doen. Klik op een themablokje voor alle producten per thema. Zo hebben we een themakamer met onze best verkochte producten, direct inspiratie! Daarnaast hebben we accessiores voor de Scandinavische babykamer, een themakamer met allemaal eerlijke en duurzame producten, items voor mee op reis en nog veel meer! Zo kun je allerlei inspiratie opdoen voor de babykamer of kinderkamer. Er zitten combinaties tussen gebaseerd op materiaal, thema en kleur. Voor uitgebreide kleurthema's kun je ook shoppen op kleur. 

 

Of bezoek onze Pinterest (babymolen) of Instagram (@debabymolen) voor nog meer inspiratie!