Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Je kunt hier in het kort lezen over de mensen achter de Babymolen. Dan weet je waar en bij wie je iets koopt, wel zo prettig om te weten.

 

Wij zijn Wietse en Frouwkje, trotse ouders van drie stoere jongens: Thomas, Mark en Nils. Na de geboorte van onze oudste zoon, is ook het idee van de Babymolen geboren. Een leuke, trendy webwinkel met allerlei hippe spulletjes voor de inrichting van de babykamer. Inmiddels is de Babymolen uitgegroeid tot een uitgebreide webshop met steeds meer aanverwante artikelen voor je baby en kleine kinderen.  We runnen de webshop samen vanuit Akkrum. We vinden het leuk om te zien dat steeds meer mensen de weg naar onze webshop weten te vinden. Frouwkje zorgt voor de inkoop/verkoop en Wietse neemt de technische werking van de website, de contacten met de vervoerders en administratie voor zijn rekening. 

 

Omdat we met een klein team werken proberen we het persoonlijk te houden (voor zover mogelijk via internet). We doen ons uiterste best alle pakketjes met zorg te versturen en als er problemen zijn om deze zo snel en correct mogelijk op te lossen. 

Service is een belangrijk onderdeel van onze winkel, wij zijn de mensen achter de webshop, geen machine! We helpen je graag persoonlijk, via de telefoon of via mail of chat met ons op de site. Wij vinden dit de voordelen van ons bedrijf, we weten wat er speelt en wat er in- en uitgaat. 

 

Frouwkje heeft samen met haar zus ook een webshop in stoere woonaccessoires. Neem ook een een kijkje bij:

 

www.lif-wonen.nl

Afhaalpunt

Omdat aankopen via internet toch lastig blijft... soms moet je het gewoon even "echt" zien en voelen om een keuze te maken. En het is gewoon waar... de meeste producten zien er in het echt veel mooier uit dan op de foto! We krijgen de mooiste producten binnen en sommige worden soms niet goed verkocht op de website, terwijl het er zo gaaf uit ziet (maar dat zie je niet altijd op een plaatje).

 

Het is daarom bij ons ook mogelijk om even langs te komen op afspraak om iets te bekijken of af te halen. We hebben geen winkel, maar als je aangeeft wat je graag wilt zien dan zorgen we dat het klaar ligt.

Maak een afspraak en kom langs bij de Babymolen in Akkrum! 

 

Afspraak maken