Instructies muursticker plakken

Heb je een muursticker bij ons gekocht? 

Lees dan deze handige tips goed door zodat de sticker straks perfect op de muur zit!

Indien deze instructie niet juist opgevolgd wordt, kunnen wij niet meer garant staan voor het resultaat van de sticker. Er kunnen oneffenheden en/of vlekken ontstaan door het niet opvolgen van de instructie. 

 

De muurstickers bestaan uit drie onderdelen:

  1. De witte transferlaag, het rugpapier. Dit is het eerste gedeelte dat je gaat verwijderen.
  2. Dit is de sticker zelf, het gedeelte dat straks, na het plakken achter blijft.
  3. Dit is de bovenste laag, de applicatiefolie. Dit is het gedeelte dat je na het plakken, als laatste van de sticker gaat verwijderen.

Stappenplan 

Aanbrengen muursticker

  1. Maak het oppervlakte waar de sticker komt goed schoon: stofvrij en droog. Voor het beste resultaat plak je de muursticker op een vlakke, gladde ondergrond. 
  2. Voor het aanbrengen van de sticker wrijf je de transferlaag nog eens goed op de sticker. Je kunt hiervoor een betaalpasje o.i.d. gebruiken. 
  3. Haal de bovenste transferlaag (het rugpapier) van de sticker. Let op, laat de applicatiefolie zitten, dit voorkomt vegen/oneffenheden op de sticker! Deze laag verwijder je pas zodra de sticker naar wens aangebracht is (zie stap 5). 
  4. Plaats de sticker op de muur, eventueel kun je schilderstape gebruiken om de sticker op zijn plaats te houden tijdens het aanbrengen. Veeg voorzichtig over de sticker. Om luchtbubbels te voorkomen, gebruik je een pasje om deze voorzichtig weg te vegen.
  5. Als de sticker naar wens is aangebracht verwijder je in diagonale richting voorzichtig de applicatiefolie van de sticker.