Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
-Notoys   Ouderschap verandert je levensstijl dat is zeker, maar verandert daardoor ook je persoonlijke stijl? NoToys vindt van niet en wij ook. Ze maken daarom alledaagse gebruiksvoorwerpen waar mee gespeeld mag worden, maar die ook tegelijk mooi en vanzelfsprekend in je interieur aanwezig mogen zijn. Tenslotte is je huis de belangrijkste (speel)plek ter wereld! NoToys maakt van ‘geen speelgoed’ echt speelgoed en andersom. Dat is superleuk en het levert de meest inspirerende ideeën op. NoToys maakt ontwerpen met een knipoog. En ook nog een eerlijk: NoToys wordt niet buiten Europa gemaakt. NoToys gebruikt zo duurzaam mogelijke materialen, ook het verpakkingsmateriaal. En ze compenseren de CO2 uitstoot. Meer weten? Lees het op de website van NoToys.
  • Er bevinden zich geen producten in deze categorie