Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Je kunt op de volgende manieren je bestelling bij ons afrekenen:

iDEAL

Pinnen

Mister Cash

Handmatige overboeking

 

 

iDEAL

Veilig online betalen via je eigen bank binnen Nederland. Met iDeal zorg je ervoor dat de betaling direct op onze rekening wordt overgemaakt. Wij kunnen dan meteen je bestelling in behandeling nemen en versturen.

 

Pinnen bij afhalen

Kom je spullen afhalen in Akkrum dan kun je bij ons (contactloos) pinnen.

Mister Cash

Veilig online betalen via je eigen bank voor onze Belgische klanten. 

Met Mister Cash zorg je ervoor dat de betaling direct op onze rekening wordt overgemaakt. Wij kunnen dan meteen je bestelling afhandelen en versturen.

 

Handmatige overboeking

Bij handmatige overboeking kies je ervoor zelf het verschuldigde bedrag over te boeken naar Babymolen. Bij deze optie kan het wat langer duren voordat het bedrag bijgeschreven is op onze rekening. Wij versturen je bestelling als het bedrag is bijgeschreven. Je klikt bij je bestelling in het winkelmandje op "handmatige overboeking" als je de bestelling hebt afgerond. Daarna ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling en het rekeningnummer waar je het verschuldigde bedrag op over kunt maken.