Prachtige bijtring voor je baby om mee te spelen of op te bijten als de tandjes doorkomen. De ring heeft konijnenoortjes van heerlijke zachte stof om mee te knuffelen. De ring heeft een diameter van ongeveer 7cm en is gemaakt van massief en onbehandeld, g... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 7,95 € 4,90

Terug naar Speelgoed

Prachtige bijtring voor je baby om mee te spelen of op te bijten als de tandjes doorkomen. De ring heeft konijnenoortjes van heerlijke zachte stof om mee te knuffelen. De ring heeft een diameter van ongeveer 7cm en is gemaakt van massief en onbehandeld, gladgeschuurd hout. Deze is veilig voor kleine tandjes en handjes!


Deze bijtring is verkrijgbaar in 2 varianten waarbij de 'oortjes' zijn gemaakt van bedrukt katoen in combinatie met zachte wafelstof. De stof aan de voorzijde kan in zwart zigzag of roze triangles geleverd worden. Alle oortjes hebben een witte wafelstof op de achterkant.

 

De oortjes zitten geknoopt om de ring en kunnen door een volwassene losgemaakt worden zodat ze ook even uitgewassen kunnen worden (handwas of 30 graden machinewas) drogen aan de lucht en eventueel strijken aan de voorzijde (katoen). Ook erg leuk als kraamkadootje!

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeMA-BIJTRING-ZIG
KleurZwart
Merk

Ma-Ciel