Dit stijlvolle houten kledingrek is met zorg gemaakt om de kleding en accessoires van je baby of kind georganiseerd en mooi op te hangen in de kinderkamer of babykamer. Het is een eenvoudige constructie met afgeronde randen die zorgvuldig zijn geschuurd. Het kledingrek brengt een kalme en gracieuze sfeer in d... Lees verder >>


Advies verkoopprijs € 134,00 € 87,10

Terug naar Meubels

Dit stijlvolle houten kledingrek is met zorg gemaakt om de kleding en accessoires van je baby of kind georganiseerd en mooi op te hangen in de kinderkamer of babykamer. Het is een eenvoudige constructie met afgeronde randen die zorgvuldig zijn geschuurd. Het kledingrek brengt een kalme en gracieuze sfeer in de kamer.


Dit kledingrek van Loullou is een mooi Deens ontwerp dat mooi in de rest van het interieur past. Het kledingrek is gemaakt in Denemarken (EU) van 15 mm berkenmultiplex dat afkomstig is van FSC-gecertificeerde leveranciers. Het is niet "vergiftigd" met giftige verven of vernis. Het mooie kledingrek is een eenvoudig en gemakkelijk in elkaar te zetten. Het vereist geen schroeven of lijm.


Korte instructie: plaats de bovenste balk tussen de twee frames - zorg ervoor dat het hoogste deel van de bovenste balk naar boven wijst. Gebruik de twee wiggen om het kledingrek bij elkaar te houden. Geef de wiggen een tikje om ervoor te zorgen dat deze goed vastzitten. En geef ze af en toe nog eens een tikje om te zorgen dat ze goed blijven zitten.

Afmetingen: l 88 cm x h 98 cm x b 58 cm

 

Excl. hangers en accessoires

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeLOU-RACK-CLOTHE
Merk

Loullou

Meubels