Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Op zoek naar een leuk (kraam)kado? Wij hebben uit ons assortiment een aantal leuke sets samengesteld. Ook leuk om tijdens een babyshower kado te doen. De meeste sets bestaan uit een aantal handige basisproducten voor de eerste weken van de baby, dus handig om alvast in huis te hebben. Wil je een bepaald product wisselen voor iets anders? Geen probleem bij Babymolen! Neem contact met ons op per mail of telefoon en we maken persoonlijk een passend kadootje voor je (mits op voorraad natuurlijk). 

 

Naast de leuke sets die wij aanbieden, heeft Babymolen nog een handige functie! Per prijscategorie hebben wij de allerleukste kadootjes voor je geselecteerd. Voor alle budgetten vindt je bij Babymolen je perfecte kado! Kraamkado, kadootje voor de babyshower of een kado met een functie (een schattig nachtlampje of hydrofiele doeken bijvoorbeeld), bij Babymolen vindt je het allemaal. Extra leuk: als je bij de bestelling aangeeft dat het om een kadootje gaat, pakken we het extra feestelijk in!

 

Ben je echt helemaal inspiratieloos? Bij Babymolen verkopen we ook feestelijke kadobonnen om te geven in verschillende prijscategorieen.

Actieve filters:

Filter op:

Kleuren