Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

(2)

Prachtige A4 Lightbox (van LEDR) in wit met tekstrijen. Je kunt je eigen tekst aanbrengen door middel van de 80 meegeleverde letters en tekens op transprante vellen. De lichtbox werkt op 6 AA-batterijen en kan d.m.v. een schakelaar op de zijkant aan- en uitgezet worden. Een lightbox staat heel mooi i... Lees verder >>


A4


Advies verkoopprijs € 28,95 € 17,50

Prachtige A4 Lightbox (van LEDR) in wit met tekstrijen. Je kunt je eigen tekst aanbrengen door middel van de 80 meegeleverde letters en tekens op transprante vellen. De lichtbox werkt op 6 AA-batterijen en kan d.m.v. een schakelaar op de zijkant aan- en uitgezet worden. Een lightbox staat heel mooi in de babykamer of woonkamer en is altijd persoonlijk doordat je er een eigen tekst op kunt zetten. De buitenkant is leverbaar in drie kleuren op A4 formaat: mintgroen, roze en zwart. Op A3 formaat hebben we een zwarte variant met 115 tekens.

 

Batterijen worden niet meegeleverd. USB-kabel zit er wel bij.

Er is ook een adapter bij te bestellen zodat de lightbox ook op netstroom kan worden gebruikt. 

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeCBL-LEDR-BOX-A4
KleurZwart
Merk

Cotton Ball Lights

MaatA4

Snelle en zeer goede service!

Snelle en zeer goede service! Ik werd gelijk gebeld dat er iets mis was met mijn product. Dat werd binnen een paar uur opgelost en de volgende dag had ik alles keurig in huis!