Lekker grote rechthoekige opbergmand. Gemaakt van papier, maar heel erg stevig en gemakkelijk te reinigen in de wasmachine. Het papier is bewerkt waardoor het de uitstraling van leer heeft, maar de voordelen van textiel, ook wel leerpapier genoemd. De rand kan mooi omgerold worden zodat de mand ook rechtop blijft s... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 19,95 € 9,50

Terug naar Opbergmanden en kisten

Lekker grote rechthoekige opbergmand. Gemaakt van papier, maar heel erg stevig en gemakkelijk te reinigen in de wasmachine. Het papier is bewerkt waardoor het de uitstraling van leer heeft, maar de voordelen van textiel, ook wel leerpapier genoemd. De rand kan mooi omgerold worden zodat de mand ook rechtop blijft staan. Heel handig om al je babypsulletjes of speelgoed in op te bergen. Of wellicht leuk om een plant in te zetten, de variaties zijn eindeloos! In meerdere kleuren leverbaar: stone (steengrijs) en wit.

Opbergmand Pear is van het trendy merk Colibries, die al haar producten met zorg produceert op een eerlijke manier, van verantwoorde materialen. Kies bewust, kies voor Colibries!

Afmetingen: 36 x 26 x 45 cm (lxbxh)

Het product is handgemaakt dus de kleuren kunnen iets afwijken van de foto. Elk product is uniek. Laatste stuks extra scherp geprijsd, kan een klein vlekje op zitten maar is niet storend.

 

 

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeCB-PEAR-STONE
KleurStone
Merk

Colibries