(1)

*BABYMOLEN EDITION*

Speciaal samengesteld door ons Babymolen team!

 

Ideaal voor in de babykamer dit (luier)mandje van wafelstof met hippe dessins! Het mandje is tweezijdig te gebruiken. Het opbergmandje heeft een diameter van ca 25 cm en een hoogte van ca 27 cm en is te gebruiken voor allerlei kleine spulletjes, luiers e... Lees verder >>Advies verkoopprijs € 19,95 € 12,50

Terug naar Opbergmanden en kisten

*BABYMOLEN EDITION*

Speciaal samengesteld door ons Babymolen team!

 

Ideaal voor in de babykamer dit (luier)mandje van wafelstof met hippe dessins! Het mandje is tweezijdig te gebruiken. Het opbergmandje heeft een diameter van ca 25 cm en een hoogte van ca 27 cm en is te gebruiken voor allerlei kleine spulletjes, luiers etc. Multifunctioneel voor in de babykamer of kinderkamer. Wasvoorschriften: wassen op 30 graden, niet in de droger, eventueel strijken op lage temperatuur. Mix and match met de andere (bijpassende) items! 

Materiaal:

Wafelstof: 100% katoen

Print stof: 95% katoen 5% elastan 

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeBA-MAND-ARMYSPA
Merk

Baloons

TypeArmy-Space

Hip, mooi en lief wasbeer Paw muziekdoosje!

Omdat de 20-weken echo gelukkig een goede uitslag gaf kreeg onze dochter, die in blijde verwachting is dit wasbeer Paw muziekdoosje. Het muziekje is rustgevend en duurt mooi lang. De a.s. papa is er ook blij mee. De website is prima. Bij mijn bestelling was een persoonlijk kaartje, heel attent. Op jullie service heb ik niets aan te merken.