Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Deze wikkeldeken houdt je baby lekker warm houdt. Je kunt hem gebruiken als deken, maar hij past ook in een autostoel of kinderwagen. Er zitten openingen in de deken waar de verstelbare gordels doorheen passen. Wikkel je baby lekker in deze doek, met handige klittenbandsluiting. De buitenzijde is v... Lees verder >>


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 44,95 € 20,00

Deze wikkeldeken houdt je baby lekker warm houdt. Je kunt hem gebruiken als deken, maar hij past ook in een autostoel of kinderwagen. Er zitten openingen in de deken waar de verstelbare gordels doorheen passen. Wikkel je baby lekker in deze doek, met handige klittenbandsluiting. De buitenzijde is van lichtgrijs polar fleece en de binnenzijde van donkergrijs coral fleece, heerlijk zacht en warm met leuke sterrendetails. Je kleintje kun je zo heerlijk warm ingepakt meenemen in de maxi-cosi of kinderwagen. Perfect voor de koude herfst- en winterdagen.


Afmeting 100 x 105 cm

Uitwasbaar op 40 graden.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeSA-WIKKELDK-STA
Merk

Jollein