Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

1st Play zal de verbeelding van je kleintje stimuleren en aanmoedigen om te ontdekken. Hang het favoriete speeltje van je baby aan de bovenbalk en laat ze hun coördinatie ontwikkelen. Op deze manier verbeteren de zintuigen. Het is niet "vergiftigd" met giftige verven of vernis. Er wordt niets onnatuurlijks aan t... Lees verder >>


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 107,00 € 69,50

1st Play zal de verbeelding van je kleintje stimuleren en aanmoedigen om te ontdekken. Hang het favoriete speeltje van je baby aan de bovenbalk en laat ze hun coördinatie ontwikkelen. Op deze manier verbeteren de zintuigen. Het is niet "vergiftigd" met giftige verven of vernis. Er wordt niets onnatuurlijks aan toegevoegd en er zijn geen storende geluiden of lichten die je baby in verwarring brengen. 1st Play is eenvoudig in elkaar te zetten baby-gym zonder het gebruik van schroeven of lijm.


In elkaar zetten: met een eenvoudig te bouwen in elkaar grijpend systeem plaats je eenvoudig de balk tussen de twee frames - zorg ervoor dat de gaten naar beneden zijn gericht. Gebruik de twee wiggen om de de babygym bij elkaar te houden. Geef de wiggen een klein tik om ervoor te zorgen dat het goed vastzit.
1st Play is een mooi Deens ontwerp dat past bij de rest van het interieur. 

 

Afmetingen: 450 mm. X 450 mm. 750mm. 

1st PLAY is gemaakt van 12 mm berken multiplex dat afkomstig is van FSC gecertificeerde leveranciers in de EU.

Gemaakt in Denemarken / EU

 

Excl. getoonde speeltjes

Wij bieden ook de complete set aan met de houten/vilt speeltjes, klik hier >>

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeLOU-BABYGYM
Merk

Loullou