Levertijd

Wij versturen bestellingen op werkdagen, voor 12 uur 's middags besteld, is dezelfde dag verstuurd. 

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Deze frisse kleine appel is een perfecte manier om plezier en all round goede vibes toe te voegen aan je dag. Riceapple heeft een heldere groene, superzachte vacht, een schattig geborduurd gezicht en een lief klein blaadje aan zijn stengel. Riceapple heeft een handige riem waardoor je hem gemakkelijk kunt b... Lees verder >>


Advies verkoopprijs € 12,95 € 7,90

Deze frisse kleine appel is een perfecte manier om plezier en all round goede vibes toe te voegen aan je dag. Riceapple heeft een heldere groene, superzachte vacht, een schattig geborduurd gezicht en een lief klein blaadje aan zijn stengel. Riceapple heeft een handige riem waardoor je hem gemakkelijk kunt bevestigen aan je tas, kinderwagen, het babybedje of waar je maar een vriendje nodig hebt. Perfect voor je baby om mee te knuffelen of op te bijten!


Riceapple is een onderdeel van de nieuwe Ricefruit & Ricevegetables collectie van Noodoll. Vers geleverd uit de Noodoll-stad groenteboer. Kies tussen onze 6 brutale en kleurrijke ontwerpen of verzamel ze allemaal! Het krijgen van groente en fruit is nog nooit zo leuk geweest.

Dit lichte en vrolijke speelgoed is gemaakt van zachte vezels en is wasbaar in de machine voor eenvoudige reiniging. 

CE-gecertificeerd voor leeftijden 0+. 

Formaat: Ongeveer 10 x 13 cm

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeND-RICEAPPLE
Merk

Noodoll