Levertijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. 

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Set van 2 inbakerzakken. Deze inbakerzakken zijn ontwikkeld door Swaddle Me in samenwerking met veilig-slapen-experts. Deze POD van Swaddle Me is speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 maanden. De zakjes zijn helemaal van katoen en hebben een rits zodat het inbakeren gemakkelijk gaat. Ook kan er makkelijk verschoond worden. Deze s... Lees verder >>


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 27,95 € 17,50

Set van 2 inbakerzakken. Deze inbakerzakken zijn ontwikkeld door Swaddle Me in samenwerking met veilig-slapen-experts. Deze POD van Swaddle Me is speciaal voor de allerkleinsten van 0-2 maanden. De zakjes zijn helemaal van katoen en hebben een rits zodat het inbakeren gemakkelijk gaat. Ook kan er makkelijk verschoond worden. Deze set bestaat uit een inbakerzak in lichtgrijs met kleine witte stippen en een inbakerzak in wit met kleine grijze sterren.

 

Inbakeren kan helpen om je baby tot rust te brengen en langer te laten slapen doordat hij/zij niet wakkerschrikt door de eigen ongecontroleerde bewegingen. Doe het wel op de juiste manier en laat je eventueel voorlichten door experts (bijv. consultatiebureau).

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeSW-POD-GW-2PK
Merk

Swaddle Me