Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Supertoffe Tipi van Toffe Stoffen. De laatste uit voorraad, het gaat om de kleur Scandinavian Green-Match en Soft Pink Match (zie tweede foto), extra scherp geprijsd! De tipi is handig in elkaar te zetten met de stoere bamboe stokken. De "match" stof is een gekleurde basis met off-white lijnen, d... Lees verder >>


Match


Advies verkoopprijs € 129,00 € 83,85

Supertoffe Tipi van Toffe Stoffen. De laatste uit voorraad, het gaat om de kleur Scandinavian Green-Match en Soft Pink Match (zie tweede foto), extra scherp geprijsd! De tipi is handig in elkaar te zetten met de stoere bamboe stokken. De "match" stof is een gekleurde basis met off-white lijnen, de "mix" stof is een off-white basis met gekleurde lijnen. Er is nu alleen nog maar een foto beschikbaar van de zwart-witte tipi, maar hij is voorraad in de kleur Scandinavian Green-Match en Pink Match. De kleurstalen van de stof staan op de foto's afgebeeld.

 

Instructie:

Leg de stokken in dezelfde volgorde, zoals ze met het touwtje aan elkaar zitten. Doe de stokken er liggend via de bovenkant in, zodat ze in alle lusjes kunnen. De twee witte banden hang je in het midden aan de bovenkant van de stokken, over het touwtje. Als je de stof wat lager wilt laten hangen kun je het touwtje minder strak doen. Het losse ‘flapje’ in contrasterende stof aan de bovenkant is een fraaie decoratie en kun je omdoen als een sjaaltje, je kunt het uiteinde erdoorheen trekken.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeTOF-TIPI-MTC-GR
KleurPebble Grey
Merk

Toffe Stoffen

DessinMatch

Meubels