Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Roodbruin is een kleur die dit seizoen helemaal terug komt in het interieur. In deze prachtige set Cotton Ball Lights komt de kleur koperbruin subtiel terug in combinatie met warme vergrijsde bruintinten en zwart. Uiterst sfeervol en eigentijds. De lichtslinger heeft een transparant lichtsnoer met 20 lampjes waarop de katoenbollen g... Lees verder >>


Advies verkoopprijs € 22,95 € 19,50

Roodbruin is een kleur die dit seizoen helemaal terug komt in het interieur. In deze prachtige set Cotton Ball Lights komt de kleur koperbruin subtiel terug in combinatie met warme vergrijsde bruintinten en zwart. Uiterst sfeervol en eigentijds. De lichtslinger heeft een transparant lichtsnoer met 20 lampjes waarop de katoenbollen geplaatst kunnen worden. Eenvoudig in elkaar te zetten met een schaar of mesje, handleiding zit erbij.

 

Kleuren in deze set (aantallen per kleur wisselen):

- Roodbruin

- Zwart

- Beige

- Bruin

 

Zit zijn de "echte" cotton ball lights die fairtrade geproduceerd zijn. De bollen zijn stevig en kenmerken zich door de fraaie structuur en kleuren van nu.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeCBL-SLNGR20L-20
Merk

Cotton Ball Lights