Levertijd

Bestellingen op werkdagen vóór 12:00 uur worden dezelfde dag verstuurd. Tijdens de coronacrisis is er drukte bij de bezorgdiensten, pakketjes kunnen vertraging hebben.

OPHEFFINGSUITVERKOOP

Wij gaan ermee stoppen en daarom is alles extra afgeprijsd. Shop daarom nu de leukste merken tegen scherpe prijzen. OP=OP

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending

Prachtige slinger van Cotton Balls in mooie zachte pasteltinten. Dit is een mix van verschillende tinten: mint, zachtroze, wit en dark mint. In totaal 20 of 35 ballen met een transparant lichtsnoer met stekker en aan-uit schakelaar. De bollen kun je zelf op eigen volgorde op de lichtslinger plaatsen, handleiding w... Lees verder >>Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 32,00 € 19,20

Prachtige slinger van Cotton Balls in mooie zachte pasteltinten. Dit is een mix van verschillende tinten: mint, zachtroze, wit en dark mint. In totaal 20 of 35 ballen met een transparant lichtsnoer met stekker en aan-uit schakelaar. De bollen kun je zelf op eigen volgorde op de lichtslinger plaatsen, handleiding wordt meegeleverd. Kies in het slectievak hoeveel bollen je wilt: 20 of 35. 

 

Extra informatie:

  • De bollen dienen zelf op de lampjes gezet te worden, er moet een kleine inkeping in gemaakt worden (zie instructie op de verpakking)
  • In alle houdertjes moet een lampje zitten. Alleen voor binnen in droge ruimtes.
  • 20 of 35 lampjes: Betreft een "loop" slinger, begin en einde komen in de stekker uit (zoals kerstboomverlichting)
  • Voorzien van Europese netstekker. Stekker: 230V – 50Hz
  • Is de elektrische kring beschadigd? Het product weggooien en niet repareren.
Eigenschap Waarde
ArtikelcodeCBL-SLR35L-ST21
Merk

Cotton Ball Lights

Maat35 lampjes