Levertijd

Wij versturen bestellingen op werkdagen, voor 12 uur 's middags besteld, is dezelfde dag verstuurd. 

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

WOW - hij is er eindelijk! De nieuwe jaarkalender "Nu is het moment" voor 2020. De Botanic-kalender is bevestigd op een stijlvol klembord van Monograph. Hij bestaat uit 13 pagina's (A4) dik, beschrijfbaar papier. De sfeervollle kalender voor 2020 heeft voor elke maand een aparte pagina met botanisch dessin in groen e... Lees verder >>


Advies verkoopprijs € 13,50 € 8,50

WOW - hij is er eindelijk! De nieuwe jaarkalender "Nu is het moment" voor 2020. De Botanic-kalender is bevestigd op een stijlvol klembord van Monograph. Hij bestaat uit 13 pagina's (A4) dik, beschrijfbaar papier. De sfeervollle kalender voor 2020 heeft voor elke maand een aparte pagina met botanisch dessin in groen en goudkleur, de naam van de maand in sierlijke typografie en daaronder de dagen in vakjes met vermelding van weeknummers en dagen voor 2020 (de kalender is dus 1 jaar bruikbaar). Gebruik de vakjes om een kleine notitie te maken of te markeren. Onderaan nog extra ruimte voor een notitie bij "niet vergeten" of "morgen ga ik echt". Deze kalender past prachtig in de woonkamer, in je kantoor of natuurlijk op het toilet! 

 

De kalenders van Studio 365 worden altijd in beperkte oplage gemaakt. Elk jaar in december komt er een nieuwe vulling voor het daaropvolgende jaar in de webshop zodat je het klembord kunt blijven gebruiken en alleen de losse navulling kunt kopen.

Deze kalender is ook als navulling te bestellen, als je al eerder een kalender met klembord hebt gekocht.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeST365-20-KL-BOT
Merk

Ontwerpstudio 365