Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Superstoere boxzak van Colibries. De artikelen van Colibries worden gemaakt van 100% cellulose vezels (papier) en zijn wasbaar op 40 graden. 

Deze boxzak is gemaakt van papier, licht en prachtig om te zien door de leerlook. Het papier is bewerkt zodat het heel sterk is en wordt ook wel leerpapier genoemd. Een m... Lees verder >>Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 39,95 € 29,95

Superstoere boxzak van Colibries. De artikelen van Colibries worden gemaakt van 100% cellulose vezels (papier) en zijn wasbaar op 40 graden. 

Deze boxzak is gemaakt van papier, licht en prachtig om te zien door de leerlook. Het papier is bewerkt zodat het heel sterk is en wordt ook wel leerpapier genoemd. Een mooie aankleding van je box en de boxzak is handig om al het speelgoed van die kleine in op te bergen. Opgeruimd staat netjes!

 

Leverbaar in de kleuren Stone (grijs), Gobi (bruin) en zwart. Het product is handgemaakt dus de kleuren kunnen iets afwijken van de foto. De touwtjes van de boxzak zijn effen (in tegenstelling van de foto). 


Het zijn de allerlaatste stuks!, extra scherp geprijsd (er kan een klein veegje of vlekje op zitten, maar is niet storend).

 

Afmeting: 40x47x16 cm

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeCB-REDWOOD-BLAC
KleurZwart
Merk

Colibries