Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Mooie muursticker van Lilipinso. Deze schattige koala tovert toch bij ieder kleintje een glimlach op het gezicht! De koala hangt aan een tak en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. De lijnen zijn in een mooie groene kleur en de binnenkant is wit (binnen de lijnen - als je d... Lees verder >>


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 37,50

Mooie muursticker van Lilipinso. Deze schattige koala tovert toch bij ieder kleintje een glimlach op het gezicht! De koala hangt aan een tak en kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. De lijnen zijn in een mooie groene kleur en de binnenkant is wit (binnen de lijnen - als je de sticker dus op een gekleurde muur plakt, zijn de koala en de tak nog steeds goed zichtbaar met witte opvulling). De blaadjes en kruisjes zijn er nog naar eigen inzcht los bij te plakken. Zie voor voorbeelden op de foto's. Ook leuk om te combineren met de andere muurstickers uit deze prachtige collectie!

 

Afmetingen:

ca. 67 x 30 cm

 

Lees de plakinstructies voordat je de sticker aan gaat brengen zorgvuldig door!

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeLP-KOALA-S1202
Merk

Lilipinso