Levertijd

Wij versturen bestellingen op werkdagen, voor 12 uur 's middags besteld, is dezelfde dag verstuurd. 

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Hele mooie grote wanddecoratie voor de meisjeskamer. Deze muursticker maakt van je kamertje echt een plaatje! De sticker in de vorm van een huis heeft tevens een meetlat zodat je de lengte van je meisje bij kunt houden. De groeimeter gaat van 70 cm tot 130 cm. De muursticker b... Lees verder >>


Advies verkoopprijs € 30,00 € 15,00

Hele mooie grote wanddecoratie voor de meisjeskamer. Deze muursticker maakt van je kamertje echt een plaatje! De sticker in de vorm van een huis heeft tevens een meetlat zodat je de lengte van je meisje bij kunt houden. De groeimeter gaat van 70 cm tot 130 cm. De muursticker bestaat uit meerdere losse onderdelen die je naar eigen wens kunt plakken, er zit een groot huis bij (bestaat uit twee delen om te plakken) en een boom, een meisje, wolkjes, bloemen en een kat en hond (totaal 11 onderdelen).

 

Afmeting:

Het huis is 30 x 124 cm, de andere items kunnen daar nog omheen geplakt worden en zijn ook van mooi groot formaat (je moet zelf de muursticker even goed positioneren zodat de lengte goed overeenkomt, in het ontwerp is rekening gehouden met een plint).


Lees de plakinstructies voordat je de sticker aan gaat brengen zorgvuldig door!


Ondergrond

Aangeraden wordt om de sticker te plakken op een oppervlak dat glad is, en het oppervlak moet schoon en droog zijn. De stickers zijn dan weer gemakkelijk te verwijderen.

Oppervlakken zoals beton, mat geschilderde muren, siliconen of plamuur zijn niet geschikt.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeSB-WS-VIL-GIRL
Merk

Sebra

Barcode5704680021007