Levertijd

Wij versturen bestellingen op maandag, woensdag en vrijdag.  Bestel je op deze dagen voor 15 uur dan wordt het dezelfde nog verstuurd.

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Prachtige groeimeter in het thema Wild Animals. Erg mooi ter aankleding van de kinderkamer door de stijlvolle lijntekeningen van uiteenlopende wilde dieren. Zo zie je de olifant, leeuw, giraffe en veel meer wilde dieren terug in deze groeimeter waardoor deze uitstekend past in een jungle-kamer. Elke dag weer even kijken e... Lees verder >>

Lichtgrijs


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 26,95 € 10,00

Prachtige groeimeter in het thema Wild Animals. Erg mooi ter aankleding van de kinderkamer door de stijlvolle lijntekeningen van uiteenlopende wilde dieren. Zo zie je de olifant, leeuw, giraffe en veel meer wilde dieren terug in deze groeimeter waardoor deze uitstekend past in een jungle-kamer. Elke dag weer even kijken en ontdekken. De Wild Animals groeimeter is heel lichtgrijs met antraciete tekeningen, en is gemaakt van soepelvallende materiaal. De beukenhouten stokken zijn zowel onder als boven door  een tunnel bevestigd. De tunnel is afgewerkt met een stiknaad van witte garen. Er wordt een bruin lederlook koord meegeleverd die je op lengte kunt afknippen om zo de juiste positie te bepalen.

Hang hem op de juiste hoogte op en dan kun je de lengte van je kindje meten van 70 t/m 150 cm, daardoor kun je er vanaf het moment dat ze kunnen staan tot een jaar of 8-9 de lengte van je kind op bijhouden.

 

Materiaal: kreukvrij polyester textiel (210 gr), stokken van beukenhout.

Afmetingen: 30 cm x 100 cm, de rondhouten ophangstokken zijn 35 cm breed

 

DIT IS EEN AFGEKEURD MODEL, DAAROM EXTRA AFGEPRIJSD.

De groeimeter heeft geen verpakking en geen groeikaart! De groeimeter heeft een lichte gelige rand op de zijkant waar de rand gelaserd is en daarom is dit laatste model afgekeurd. Het is niet heel opvallend, maar niet zoals het hoort te zijn. Mag niet als klacht worden geretourneerd.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeST365-GR-1807
KleurLichtgrijs
Merk

Ontwerpstudio 365