Levertijd

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd. 

Verzendkosten
Nederland   € 3,95 // vanaf € 40,- gratis verzending
België   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
Duitsland   € 6,95 // vanaf € 75,- gratis verzending
CONTACT INFO

[email protected]

085 - 201 02 10

Prachtige muurdecoratie dat tegelijk een groeimeter is om de lengte van je kleintje bij te houden. Op de boomstam staan centimeters (van 60 - 150 cm) en inches om je kindje te meten. Door de handige losse jaartallen, kun je deze per verjaardag op de stam plakken.Verder bestaat de muursticker u... Lees verder >>


Dit product is niet meer op voorraad


Advies verkoopprijs € 32,95

Prachtige muurdecoratie dat tegelijk een groeimeter is om de lengte van je kleintje bij te houden. Op de boomstam staan centimeters (van 60 - 150 cm) en inches om je kindje te meten. Door de handige losse jaartallen, kun je deze per verjaardag op de stam plakken.Verder bestaat de muursticker uit allemaal losse elementen in het bosthema. Ook zit er een uil in de boom, een vos en twee hertjes bij. Deze kun je allemaal naar eigen wens op de muur plakken. Quiet Forest is eenvoudig te monteren en eventueel te verplaatsen. 


Wee Gallery Muurstickers zijn gemaakt met Polypropyleen, geen PVC.

 

Waarschuwing:

Omdat de losse onderdelen eenvoudig verwijderd kunnen worden, kan dit ook gevaarlijk zijn voor je kindje. Hou hem/haar daarom altijd in de gaten of plaats de kleine onderdelen zo dat je kleintje er zelf niet bij kan.

Eigenschap Waarde
ArtikelcodeWG-GRCHART-QFGC
Merk

Wee Gallery